Mazda ar CX-3 startē mazo krosoveru segmentā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

2014.gada Losandželosas autoizstādes priekšvakarā savu «pirmizrādi» piedzīvo jaunā Mazda CX-3. Jaunais mazās klases apvidus automobilis ir piektais jaunās paaudzes Mazda modelis, kurš iemieso KODO — Kustības dvēsele dizaina moto - un ir saņēmis virkni SKYACTIV tehnoloģiju. Paredzams, ka CX-3, kura tirdzniecību plānots sākt 2015.gada pavasarī Japānā, kļūs par Mazda modeļu klāsta galveno modeli.

CX-3 Eiropā būs iespējams izvēlēties trīs dažādus dzinējus: 2,0 litru benzīna dzinēju divās jaudas versijās un jauno 1,5 litru dīzeļdzinēju. Sešpakāpju automātiskā un manuālā transmisija būs pieejama ar priekšējo riteņu piedziņu vai jaunās paaudzes visu riteņu piedziņas sistēmu.

Mazda CX-3 būs aprīkota ar jaunākajām i-ACTIVSENSE aktīvās drošības sistēmām, kā arī izcilām pasīvās drošības funkcijām, ko piedāvā vieglā, bet izturīgā virsbūve. Mūsdienu tirgus vajadzībām piemērotais automobilis piedāvās arī plašu informācijas un izklaides sistēmu klāstu, tostarp automobiļa savienojamības sistēmu MZD Connect.

Mazais apvidnieks ir aprīkots ar visām SKYACTIV tehnoloģijām un uzlaboto MZD Connect Bluetooth sistēmu. Jaunajā CX-3 dizains ir uzlabots vēl vairāk, radot izteiksmīgākas formas un izteiktāku ātruma izjūtu. Arī salons iemieso kustību. Interjera dizaineri ir radījuši izsmalcinātu un kvalitatīvu dizainu, ko lieliski papildina informācijas un izklaides sistēma. Autovadītāja kabīnes dizaina pamatā ir vējstikla displeja koncepcija, kas ļauj autovadītājiem uztvert visdažādāko informāciju, saglabājot pareizu sēdēšanas pozu un koncentrējoties uz drošu braukšanu. Jaunās paaudzes Mazda prioritāte ir drošība.

Rūpējoties par drošību, autovadītājam nepieciešamā informācija un vadības ierīces ir izvietotas ļoti optimāli un pārskatāmi. Visu nepieciešamo informāciju vadītājam sniedz aktīvais instrumentu panelis un 7 collu ekrāns uz priekšējā paneļa, bet ērti un droši rīkoties ar informācijas un izklaides sistēmām palīdz MZD Connect automobiļa savienojamības sistēma.

Tehniskie dati**

Garums4275 mm
Platums1765 mm
Augstums1550 mm
Riteņu bāze2570 mm
Dzinēji2 litru benzīna motors divās jaudas versijās un 1,5 litru dīzelis
Sēdvietu skaits5
Riepas215/55 R18

**detalizētāki CX-3 raksturlielumi un specifikācijas tiks atklātas vēlāk

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu