Kā izskatīsies nākamās paaudzes Kia Sportage

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Kia Motors Corporation Ķīnas kopuzņēmums Dongfeng Yueda Kia (DYK) Guangžou autošovā, Ķīnā atklājis konceptmodeli KX3, kas pārstāv C segmenta SUV klasi.

DYK izstrādātais KX3 koncepts, ar kuru pasaule pirmo reizi tiek iepazīstināta 2014.gada Guangžou autoizstādē, ir radīts, lai piesaistītu gados jaunus pircējus Ķīnā, tomēr globālākā mērogā

KX3 norāda arī uz to, kā izskatīsies nākamās paaudzes Kia Sportage.
Foto: Kia

KX3 koncepts apvieno SUV siluetu ar sportiskāku izskatu, tajā iestrādātas kupejām raksturīgās stikla daļas, neliels spoilers, nedaudz augšup virzīta viduslīnija un masīvas riteņu arkas. Tīģera degunam līdzīgā, Kia zīmolam raksturīgā priekšējā reste tiek piedāvāta ar jaunu matētu hromējuma imitācijas apdari, kura ir izvietota zem koncepcijai raksturīgajiem liektajiem LED priekšējiem lukturiem. Klīrenss tikmēr rada iespaidu par paaugstinātu veiktspēju un praktiskumu.

No ārējo gabarītu viedokļa Kia KX3 ir tipisks kompaktauto - tas ir 4260 mm garš, 1765 mm plats, 1630 mm augsts, un tā riteņu bāze ir 2590 mm. Konceptauto bagāžnieka tilpums ir 400 litru.

Foto: Kia

KX3 ir apgādāts ar 1,6 litru benzīna turbo dzinēju, kas strādā pārī ar septiņu pārnesumu divu sajūgu pārnesumkārbu. Caur to motora vilkme tiek novadīta pilnpiedziņas sistēmai.

Konceptauto šasija ir konstruēta, kombinējot dažādas stiprības tēraudu, lai auto karkass kopā ar pasīvās un aktīvās drošības sistēmām sniegtu piecu zvaigžņu līmenim atbilstošu aizsardzību, savukārt salons ir veidots tā, lai būtu ne tikai drošs, bet arī izsmalcināts un ērts. Par to gādā arī jaunākās izklaides un sakaru tehnoloģijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu