Cadillac CTS-V startē ar 649 ZS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Cadillac

Detroitas auto šovā janvāra pirmajā pusē Cadillac prezentēs modeli CTS-V, ar kuru plāno atņemt pircējus tādiem Eiropas lieljaudas auto kā BMW M5 un Mercedes-Benz E 63 AMG.

Par to, ka Cadillac nodomi ir visai nopietni, liecina CTS-V tehniskie parametri. It visās pozīcijās tie ir iespaidīgāki nekā minētajiem konkurentiem no Eiropas, proti, kadiljakam uzstādītais 6,2 litru V8 kompresormotors attīsta 649 zirgspēkus un 855 Nm, no nulles līdz 60 jūdzēm jeb 96 km/h 1880 kg smagais sedans spēj paātrināties 3,7 sekundēs un maksimāli attīsta 323 kilometrus stundā.

Par jaudas pārvadu gādā astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, ko var vadīt arī ar pārslēgiem pie stūres, savukārt par optimālu saķeri rūpējas elektroniskie asistenti un diferenciāļa bloķētājs uz aizmugurējās ass.

No pārējām tehniskajām niansēm var izcelt motora pārsegu, kas izgatavots no oglekļa šķiedras, amortizatorus ar elektronisku vadību, Brembo augstas veiktspējas bremžu sistēmu ar 390 mm diskiem priekšā un 365 mm diskiem aizmugurē. Automobiļa kontaktu ar ceļu nodrošina 265/35 un 295/30 izmēra Michelin riepas uz 19 collu diskiem.

Cadillac CTS-V salonā var izvēlēties starp trim ādas apdares krāsu kombinācijām. Sportisko gaisotni papildina elektriski regulējami Recaro sporta sēdekļi, sporta stūre, head-up projekcijas ekrāns un konfigurējams instrumentu panelis, savukārt komforta un izklaides nolūkā CTS-V ir Bose skaņu sistēma, piekļuve internetam un balss vadības funkcija.

Ja ir vēlēšanās, Cadillac CTS-V ārējo veidolu var papildināt ar visaptverošu dizaina elementu komplektu no oglekļa šķiedras. Cik šis amerikāņu premium muskuļauto maksā, pagaidām nav zināms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu