Škoda pamazām sāk atklāt jauno Superb

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Škoda flagmanis Superb tiek gatavots lielajai pirmizrādei. Pagaidām čehi publiskajā telpā ir noplūdinājuši vien dažas maskētu prototipu fotogrāfijas un dizaina skici, taču ar tām pietiek, lai gūtu apstiprinājumu ražotāja solījumam, ka trešās paaudzes Superb ir sagatavots jaunā kvalitātē..

Superb, kas Škoda modeļu klāstā ir jau kopš 2001.gada, nupat ir piedzīvojis jau otro paaudžu maiņu un kā trešās paaudzes modelis dienas gaismu ieraudzīs februāra vidū Prāgā. Pāris nedēļas vēlāk Superb tiks demonstrēts arī Ženēvas auto šovā, bet tirdzniecībā tas nonāks nākamā gada vidū.

Foto: Škoda

Oficiālajā dizaina skicē, kur redzama jaunā Superb aizmugurējā daļa, ir labi saskatāma stilistiskā saikne ar konceptauto Škoda VisionC. Auto ir moderns, izteiksmīgs, elegants un vienlaikus arī dinamisks, ko nodrošina skaidri konturētās līnijas, viegli nolaidens jumts un lielie riteņi. Šīs īpašības papildina tehniskie uzlabojumi, izvēlētie apdares materiāli un montāžas kvalitāte, kas Škodai ļauj publiski apgalvot, ka jaunais Superb vidējā klasē piedāvās augstāka līmeņa automobiļu labumus.

Foto: Škoda

Ar ko un kā tas izpaudīsies, pagaidām ir noslēpums, taču Škoda sola, ka ir panākts ievērojams progress komforta, drošības, dinamikas, ekoloģiskuma un ekonomiskuma jomās, kā arī izklaides sistēmu un savienojamības ziņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu