BMW M5 iegūs pilnpiedziņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Auto industrijas spiegi Eiropas ziemeļu daļā pie polārā loka pamanījuši interesantu BMW M5, kura testos uz aizsaluša ezera ledus izskatījies, ka motora vilkme tiek novadīta arī priekšējiem riteņiem.

Pieejot automobilim tuvāk un palūkojoties uz priekšējās ass mezgliem, atklājies, ka tik tiešā motora vilkme tiek novadīta arī priekšējiem riteņiem. Tas saskan ar iepriekš izskanējušajām runām, ka BMW M5 kļūs par pilnpiedziņas modeli, raksta Autoblog.com.

Visas līdzšinējās BMW M5 paaudzes
Visas līdzšinējās BMW M5 paaudzes Foto: BMW

Taisnības labad gan jāsaka, ka M5 klasiskās piedziņas opciju nezaudēs. Tieši otrādi - M5 aizvien būs aizmugures piedziņas auto, kuru pēc izvēles varēs iegādāties arī pilnpiedziņas versijā. Turklāt arī tādā gadījumā vilkmes sadalījums tiks «nosvērts» par labu aizmugurējai asij.

Tai pašā laikā var atzīmēt, ka ar visu riteņu piedziņas sistēmu M5 varētu efektīvāk izmantot savu veiktspēju un kļūt dinamiskāks. Gaidāms, ka jaunais modelis, kas tirgū ieradīsies līdz ar jaunu 5.sēriju, taps uz vieglākas tehnoloģiskās platformas un kļūs arī jaudīgāks; provizoriski jauda varētu kāpt no pašreizējiem 560 ZS līdz vismaz 600 ZS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu