Renault jauno krosoveru nodēvējis par Kadjar

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Renault ir iecerējis stiprināt pozīcijas krosoveru tirgū un drīzumā izlaidīs savu pirmo C segmenta krosoveru.

Jaunais auto vēl nav parādīts un Renault sola to izdarīt tikai 2.februārī, taču tam dotais vārds vairs nav noslēpums. Krosoveru, kas papildinās jau esošo šīs klases auto piedāvājumu, ko šobrīd veido Captur un Koleos, Renault nokristījuši par Kadjar.

Kadjar ir sešu burtu kombinācija, kurai tikai šķietami nav nekādas nozīmes. Patiesībā vārds radīts ar domu un sastāv no divām daļām - KAD un JAR. Renault norāda, ka KAD cēlies no vārda «quad» un velk paralēles ar kvadriciklu pasauli. JAR izcelsme savukārt meklējama franču valodas vārdos «agile» un «jaillir», kuri nozīmē veiklumu un pēkšņu parādīšanos no kaut kurienes.

Kadjar skaņai un izrunai ir eksotisks pieskāriens, kas liek domāt par aizbraukšanu no pūļa un jaunu piedzīvojumu atklāšanu.

No šodienas dažādās tīmekļa sociālajās vietnē Renault sāk Kadjar pakāpeniskas atklāšanas kampaņu, kurai līdzi sekot var jebkurš interesents. Franču ražotājs norāda, ka no šodienas tīmeklī tiks izvietoti dažādi jaunā modeļa reklāmas materiāli, tai skaitā arī videi, bet noslēpumainības plīvurs pavisam kritīs 2.februārī.

- Facebook : www.facebook.com/renault
- Twitter : @Renault_Live
- Instagram : @Renault_Live
- YouTube : www.youtube.com/renault

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu