Peugeot RCZ R Bimota izpildījumā - jauda jau 305 ZS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peugeot

Kompānija Peugeot apvienībā ar itāļu motociklu ražotāju Bimota ir izgatavojusi īpašu karstās kupejas RCZ R versiju, kas apgādāta ar 305 zirgspēku turbo motoru.

Būtībā īpašajam RCZ R ir tas pats 1,6 litru turbo motors, taču tam ir veikti vairāki uzlabojumi, tai skaitā uzstādīta jauna izplūdes sistēma un motora elektroniskais vadības bloks. Tā rezultātā vadītāja rīcībā jau ir nevis 270 zirgspēki kā kupejai, kas izbrauc no Peugeot rūpnīcas, bet gan 305 ZS.

Bez spēcīgāka motora šis auto ir ieguvis arī par 10 milimetriem zemāku balstiekārtu un spēcīgāku bremžu sistēmu ar 380 mm diskiem uz priekšējās ass.

Auto ārējais dizains ir ieturēts Bimota raksturīgajās krāsās, savukārt standarta riteņu diski ir aizstāti ar melnas krāsas analogiem. Salona apdarē tikmēr dominē alktantaras materiāls, ar ko apšūti kā sēdekļi, tā arī priekšējais panelis un stūre.No aizmugurējā pseidosēdekļa (standarta RCZ izmēģinājuma braucienā TVNET pārliecinājās, ka nosēdēt tajā kādu brīdi var, ja izdodas ierausties) automobiļa autori ir nolēmuši atteikties, to aizstājot ar kastēm, kur glabāt aizsargķiveres. Bez tā salonā ir uzstādītas divas GoPro kameras.

Ziņu par to, vai šādu RCZ R paredzēts izlaist vairāk nekā vienā eksemplārā, šobrīd nav.Taču var atzīmēt, ka PSA Peugeot Citroen vadītājs Karloss Tavaress pirms kāda laika apliecināja franču autoražotāja skepsi par izredzēm izlaist RCZ otro paaudzi, jo auto nav tik populārs, lai atmaksātos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu