Jaunais Golf GTD Variant - ātrs un ekonomisks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Kopš 1982. gada Vokswagen klāstā ir GTD modeļi. Šīs trīs burtu kombinācijas atšifrējums ir Gran Turismo Diesel, bet tā nozīme - sportiskas un vienlaikus ekonomiskas braukšanas iespējas. Šogad pirmo reizi GTD iniciāļi rotā arī Golf Variant.

Golf GTD Variant ir izcilās pozīcijās, lai kļūtu par labāko automobili garu distanču veikšanai. Automobilim uzstādītais 2 litru TDI motors attīsta 184 ZS un 380 Nm un dod iespēju Golf GTD Variant sasniegt 100 km/h ātrumu tikai 7,9 sekundēs. Vienlaikus Volfsburgas universālis var būt arī ļoti ekonomisks - tā kombinētais degvielas patēriņa rādītājs ir tikai 4,4 - 4,8 litri uz 100 km. Vidējais CO2 emisijas apjoms attiecīgi ir 115 - 125 g/km.

Volkswagen Golf GTD Variant
Volkswagen Golf GTD Variant Foto: Volkswagen

Automobiļa sportiskais raksturs atspoguļojas arī tā ārējā dizainā: kopā ar speciāliem GTD bamperiem un bišu šūnu dizaina radiatora režģi, Golf GTD Variant ir aprīkots ar tonētiem aizmugurējiem lukturiem un paplatinātiem sliekšņiem. Automašīnas izskatu papildina 17 collu Curitiba dizaina vieglmetāla diski, melni jumta reliņi un hromēts dubultais izpūtēja uzgalis. Tāpat standarta komplektācijā Golf GTD Variant ietver biksenona priekšējos lukturus, par 15 milimetriem pazeminātu sporta balstiekārtu, kā arī progresīvo stūres iekārtu, kas sniedz precīzāku reakciju dinamiskas braukšanas apstākļos, bet ikdienā ir viegla un komfortabla.

Dinamiska dizaina tendences redzamas arī automašīnas iekšienē – sporta sēdekļi ar Clark tartan motīvu, izgaismoti durvju sliekšņi, melna griestu apdare un melni statņu apšuvumi. Tāpat iekšējā apdare ietver vairākus dekoratīvus elementus un paneļus ar Checkered Black motīvu, kā arī nerūsējoša tērauda pedāļu uzlikas. Citi uzlabojumi iekļauj multifunckionālu stūri ar alumīnija dekorācijām un ātrumpārslēgu golfa bumbiņas izskatā.

Golf GTD Variant ir pēc izvēles pieejams ar 18 collu Nogaro vieglmetāla diskiem un Alcantara vai Vienna ādas sēdekļiem. Par papildu 965 eiro pieejama Sporta un Dizaina pakete, kas piedāvā braukšanas režīma izvēlni, Nogaro 18 collu vieglmetāla diskus, sarkanus bremžu suportus un tonētus logus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu