Kāds varētu būt Audi A9 Avant

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Viens no pērnā gada nogalē Losandželosā notikušās auto izstādes skaistākajiem automobiļiem viennozīmīgi bija Audi Prologue Concept.

Tas ir automobilis, kas pagaidām pasniegts konceptuālas liela izmēra kupejas formā, bet vēsta par Audi slepenajiem plāniem modeļu klāstā iekļaut jaunu modeli ar iespējamo apzīmējumu A9.

Ženēvas auto šovā Audi grasās prezentēt jaunu A9 priekšvēstneša versiju - Prologue Avant jeb automobili ar tādu kā universāļa virsbūvi.

Foto: Audi

Patiesībā pirmajos attēlos gan redzams ļoti sportisks tā dēvētais shooting-brake automobilis – ar pagarinātu aizmuguri, četrām durvīm (tikpat sēdvietām) un ļoti zemu, kupejisku jumta līniju.

Lai gan

Prologue Avant ir paredzēts tikai četriem cilvēkiem un varbūt dažiem golfa nūju komplektiem,

tas nav mazs auto. Garumā tas sasniedz 5,13 metrus un proporcionāli atbilst milzīgajam single-frame radiatora režģim, kurš faktiski aizņem visu brīvo telpu starp priekšējiem lukturiem.

Piedziņas ziņā Audi Prologue Avant atšķiras no Losandželosā debitējušā Prologue Concept. Ja tas bija apgādāts ar kārtīgu V8 benzīnnieku, tad konceptuālais Avant ir apgādāts ar sešu cilindru dīzeļa hibrīddzinēju. Tas ir tas pats motors, kas tiks uzstādīs jaunās paaudzes Q7 un, kaut arī attīsta 373 zirgspēkus, vidēji patērē vien 1,7 litrus degvielas. Jāpiebilst, ka Prologue Avant gadījumā jaudas ir mazliet vairāk – vismaz 400 zirgspēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu