VW Sport Coupe Concept GTE Ženēvā vēstīs par jauno Passat CC

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Ženēvas auto šovā Volkswagen demonstrēs Sport Coupé Concept GTE - automobili, kas vēsta par gaidāmajām izmaiņām zīmola dizaina valodā un ir apgādāts ar elektrotīklam pieslēdzamu hibrīddzinēju.

Volkswagen jaunā Sport Coupé Concept GTE pasaules pirmizrāde norisināsies 2015. gada Ženēvas auto izstādē, kur zīmols prezentēs savu avangardisko modeli kā jaunās Volkswagen dizaina valodas spīdekli.

«Evolūcija un revolūcija modelī Sport Coupé Concept GTE iet roku rokā. Šis prototips ir veidots Volkswagen dizaina būtības pamatā, kas vizuālā ziņā ir vēl vairāk uzlabots. Tas parāda, cik apbrīnojami koncerna zīmols veido tuvāko nākotni,» stāsta Volkswagen AG Dizaina nodaļas vadītājs Valters de Silva.

Volkswagen Izstrādes nodaļas valdes loceklis Dr. Heincs Jākobs Neisers skaidro: «Šis prototips ir pārsteidzoši dinamiska kupeja, kas nelīdzinās nevienai citai šajā klasē. Sport Coupé Concept GTE sportiskajā dizainā, ko papildina liels bagāžas nodalījums un plašs, četrvietīgs salons, mēs redzam alternatīvu klasiskajiem B un C klases sedaniem.»

Foto: Volkswagen

Volkswagen zīmola Dizaina nodaļas vadītājs Klauss Bošofs piebilst: «Sport Coupé Concept GTE prototips ir vēl viens pagrieziena punkts ekspresīva dizaina jomā. Tas ir izcili pārstrādāts līdz pat vismazākajai detaļai. Stila apliecinājums. Ar šo prototipu Volkswagen ne tikai prezentē jauna modeļa jauno dizainu, bet arī sniedz ieskatu jaunā dizaina ērā.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu