Nissan sagatavojis jaunu vīziju par mazās klases hečbeku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Inovatīva dizaina un produktu plānošanas pieeja ir radījusi divus pēdējo gadu ievērojamākos automobiļu industrijas veiksmes stāstus – Nissan Qashqai un Nissan Juke. Kā būtu, ja mēs šo pašu domāšanas veidu un kvalitātes standartus piemērotu vienā no svarīgākajiem automobiļu segmentiem Eiropā, proti, mazo hečbeku segmentā?

2015. gada Ženēvas automobiļu izstādē Nissan parādīs Nissan Sway konceptautomobili, kas sniegs ieskatu tajā, kā varētu izskatīties Nissan nākamās paaudzes mazie pilsētas automobiļi, ja Nissan pārsteidzošā dizaina valoda tiktu izmantota mazo hečbeku segmentā Eiropā.

Izstādes ievērības cienīgs būs arī Nissan jaunākā elektromobiļu klāsta papildinājums – septiņu sēdvietu e-NV200 Evalia. Stendā tam pievienosies Nissan LEAF speciālā versija. Šī, ierobežotā skaitā ražotā versija tiks laista klajā par godu LEAF piektajai dzimšanas dienai, kas tiks oficiāli atzīmēta šā gada laikā.

Starmešos gozēsies arī Nissan 2015. gada Lemānas «censonis» – iespaidīgais Nissan GT-R LM NISMO. Taisnā ceļā no Superkausa atklāšanas un globālās pirmizrādes Čikāgas automobiļu izstādē gada visvairāk «aprunātais» sacīkšu automobilis Eiropā tiks izstādīts pirmo reizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu