Range Rover kabriolets tuvojas lieliem soļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

2012.gada Ženēvas auto šovā Land Rover prezentēja Range Rover Evoque vaļējo versiju. Toreiz tas bija tikai konceptauto, ar kuru pārbaudīt, cik liela varētu būt interese, ja šāds auto nonāktu sērijveida ražošanā.

Gadu pēc konceptauto parādīšanas Jaguar Land Rover vadība deva zaļo gaismu vaļējā krosovera ražošanai, bet tagad, tieši pirms šā gada Ženēvas auto šova atklāšanas un neilgi pēc modernizētā slēgtā Evoque parādīšanas publiskajā telpā nonācis Evoque kabrioleta pirmais video un publicitātes attēlu kolekcija.

Nekādas papildu informācijas par automobili nav, taču prototipa izbrauciens Londonas pazemē liecina, ka par mazākā Range Rover atvērtās versijas virsbūves stingrību būs padomāts un arī bezceļu braucēja īpašības netiks upurētas. Par jumtu var diezgan droši teikt, ka tas būs pilnībā elektriski vadāms auduma pārsegs.

Pārdošanā Range Rover Evoque ar nolaižamu jumtu nonāks 2016.gadā.

Range Rover Evoque

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu