Kia turpina priecēt ar dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienvidkorejas auto ražotājs Kia nupat publiskojis divas dizaina skices, kurās atainots jaunais Optima sedans. Tā pasaules pirmizrāde notiks pavisam drīz, Ņujorkas auto šovā aprīlī.

Šobrīd nekādas papildu informācijas par jauno Optima, izņemot pašus attēlus, nav. Iepriekš gan ziņots, ka modelis tiks konstruēts uz vienas tehnoloģiskās platformas ar jaunākās paaudzes Hyundai Sonata, joprojām tiks piedāvāts gan ar benzīna, gan dīzeļdzinējiem, bet papildus iegūs arī divus hibrīddzinējus; no tiem vienam būs paredzēta iespēja veikt bateriju uzlādi no rozetes, bet otram nebūs, raksta Motor.ru.

Foto: Publicitātes foto

Par nākamās paaudzes Optima priekšvēstnesi, kas jau nedaudz atklāj aptuveno sērijveida mašīnas izskatu, var uzskatīt Ženēvas auto šovā prezentēto universāli Sportspace. Šo vizuāli visnotaļ dinamisko automobili izstrādājuši Kia Eiropas dizaina nodaļas speciālisti Frankfurtē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu