«Volkswagen» samazinās ražošanas apjomu Krievijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas autobūves uzņēmums «Volkswagen» gatavojas samazināt ražošanas apjomu Krievijā, teikts kompānijas Krievijas struktūrvienības «Volkswagen Group Rus» izplatītajā paziņojumā.

«Volkswagen» piedāvās darbiniekiem kompānijas rūpnīcā Kalugā brīvprātīgi pamest darbu. Tāpat rūpnīcā plānots ieviest četru darba dienu nedēļu, kā arī samazināt maiņu skaitu no trijām līdz divām.

«2015.gada pirmajos mēnešos Krievijas automašīnu tirgus turpināja izjust ekonomikas vājuma, cenu pieauguma un procentu likmju kāpuma negatīvo ietekmi. Mēs neprognozējam izmaiņas šajos faktoros tuvāko dažu mēnešu laikā, tāpēc kompānija «Volkswagen Group Rus» ir pieņēmusi lēmumu pielāgot ražošanu,» informēja «Volkswagen Group Rus» pārstāvji.

Pagaidām gan neesot skaidrs, cik daudz darbinieku varētu pamest darbu rūpnīcā.

«Volkswagen Group Rus» informē, ka strādājošajiem, kuri izvēlēsies pamest darbu pēc abpusējas vienošanās, tiks piedāvātas adekvātas kompensācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu