Pēc Džeremija Klārksona atlaišanas BBC vadītājam izteikti nāves draudi

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu raidsabiedrības BBC ģenerāldirektors Tonijs Hols, pēc tam kad bija paziņojis par raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») populārā vadītāja Džeremija Klārksona atlaišanu, saņēmis nāves draudus. Policija jau sākusi izmeklēšanu.

«Policija Vestminsterā [Londonas centrā] izmeklē apsūdzības par nogalināšanas draudiem. Par apsūdzībām policijai tika paziņots trešdien,» svētdien sacīja Skotlendjarda pārstāvis sakariem ar presi. «Izmeklēšana turpinās. Nav veikts neviens arests.»

Kopš draudu saņemšanas Holam tiek nodrošināta apsardze 24 stundas diennaktī, vēsta laikraksts «The Mail on Sunday». Hola apsardze izmaksājot 1000 mārciņas dienā.

Kā jau ziņots, BBC nepagarinās Klārksona līgumu, kura termiņš beigsies šī mēneša beigās. «Manā skatījumā ir pārkāpta robeža,» norādīja raidorganizācijas ģenerāldirektors Hols. «Nevar būt tā, ka vienam rakstīti vieni noteikumi, bet otram pavisam citi, atkarībā no amata, popularitātes vai finansiāliem apsvērumiem.»

Klārksons atlaists, jo disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka viņš uzbrucis raidījuma producentam.

Pagājušonedēļ uz BBC biroju ar tanku tika nogādāta petīcija par Klārksona atstāšanu amatā, ko bija parakstījis gandrīz miljons cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu