Kā tapa «Citroen» jaunais konceptauto «Aircross»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Citroen

Nedēļu pēc tam, kad Citroen atklāja jauno konceptauto Aircross, Citroen piedāvā ieskatīties tā tapšanas aizkulisēs, publicējot video un vēl iepriekš neredzētas fotogrāfijas.

Konceptauto radīšana ir būtisks solis. Tas ir lielisks veids, lai demonstrētu Citroen dizainu un tehnoloģiskās spējas. Tā arī iepazīstina ar zīmola stila elementiem un virzieniem, kas tiks izmantoti Citroen modeļos nākotnē. Konceptauto radīšanai ir arī stratēģiska nozīme, jo tas ir kā fantastisks piedzīvojums iesaistītajiem cilvēkiem no projektēšanas, produktu izpētes un citām Citroen nodaļām.

Pirmās Citroen Aircross eksterjera un interjera dizaina skices tika radītas jau vairāk nekā pirms gada, 2014.gada sākumā. Pirmais pilna mēroga māla modelis tika prezentēts 2014.gada jūnijā, piedāvājot iespēju noskaidrot tā iespējamos apmērus realitātē. Dizaineri darbu pie šasijas sāka septembrī, konceptauto montāža tika sākta 2014.gadā decembrī, un pēdējie apdares darbi tika pabeigti 2015.gada marta beigās.

Citroen Aircross stila vadītājs Frederiks Duverņjē (Frédéric Duvernier) norāda: «Viss šajā projektā veido vienotu veselumu, jo visas komandas ir strādājušas kopā kopš pirmās skices radīšanas. Tas ir redzams tā garā, krāsās, pat tādās detaļās kā bagāžas nostiprināšanas āķi, kas ir tādā pašā formā kā sakabes āķi. Vēl viens piemērs: priekšējā paneļa tehniskās iespējas, kā, piemēram, grafiskais interfeiss, ir harmoniski iestrādātas salona interjerā».

Pirmo reizi Citroen to, kas notiek konceptauto radīšanas aizkulisēs, atklāj ar ekskluzīvām fotogrāfijām un video materiāliem, kuros soli pa solim tiek atainota šīs unikālās automašīnas izgatavošana. Visas Citroen prasmes, apvienojot aizrautību un precizitāti, ir redzamas kā uz delnas. Fotogrāfijas kadru par kadram parāda darba dienas ritējumu darbnīcā, kur tika radīts Citroen Aircross.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu