Latvijā trijos mēnešos reģistrē 23 luksusa klases automašīnas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Latvijā šā gada trijos mēnešos reģistrētas 23 jaunas luksusa klases automašīnas, kas ir par vienu mazāk nekā attiecīgajā laikā posmā gadu iepriekš, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Tostarp 2015.gada pirmajos trijos mēnešos reģistrētas 14 «BMW 7-series» automašīnas, pieci «Mercedes-Benz» S klases spēkrati, divas «Porsche Panamera» automašīnas un pa vienai «Audi A8» un «Jaguar XJ» automašīnai.

Pērn attiecīgajā laikā Latvijā reģistrēja 24 jaunas luksusa klases automašīnas, bet gadā kopā 79, kas ir par 33,9% vairāk nekā 2013.gadā.

Auto asociācija ir sabiedriska organizācija, profesionālu ražotājrūpnīcu, Latvijā oficiāli pilnvarotu auto importētāju un dīleru apvienība. Asociācijas prioritāte ir aizstāvēt savu biedru intereses sadarbībā ar dažādām valsts institūcijām un nodrošināt pircēju interešu ievērošanu attiecībā uz garantijām, servisu un informāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu