Maija pirmajā dienā uz Latvijas ceļiem pieķerts 21 reibis autovadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem aizturējusi 21 iereibušu autovadītāju - 19 bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet divi - narkotisko vielu iespaidā.

Kā uzzinājām VP Sabiedrisko attiecību nodaļā, Rīgas reģionā piektdien desmit cilvēki pieķerti, vadot automobili alkohola reibumā, bet divi šoferi bija sēdušies pie stūres narkotisko vielu iespaidā. Latgalē un Vidzemē aizturēti pa trim dzērājšoferiem, Zemgalē - divi, bet Kurzemē - viens.

Aizvadītajā diennaktī policisti noformējuši arī 227 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 90 - noformēts Rīgas reģionā.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, maija pirmajā dienā uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 59 satiksmes negadījumi, 15 avārijās cietuši kopumā 20 cilvēki, vienā negadījumā ir bojāgājušais. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - 14, Zemgalē - 11, Latgalē - seši, bet Vidzemē - četri.

Jau ziņojām, ka negadījums ar vissmagākajām sekām vakar noticis Aizputes novada Lažas pagastā, kur 1996.gadā dzimis jaunietis gājis bojā, netiekot galā ar automašīnas «BMW 320» vadību.

Savukārt Limbažos kāds jauns vīrietis, alkohola reibumā vadot automašīnu «BMW 330», izraisījis avāriju, kurā cietuši visi trīs mašīnā esošie pasažieri, turklāt viņš pats pēc negadījuma nogādāts reanimācijas nodaļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu