Fiat jauns kompaktsedana projekts - Aegea

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fiat Chrysler Automobiles

Turcijas kompakto sedanu tirgū līderis ir Fiat, tādēļ nav pārsteigums, ka tieši šeit, Stambulas auto šovā, itāļi pirmo reizi plašākai publikai demonstrē savu jaunāko projektu Aegea, raksta vācu AutoBild.de.

Itālijā dizainētais un Turcijā ražotais Aegea pēc nonākšanas pārdošanā būs pieejams vairāk nekā 40 pasaules noieta tirgos. Aegea, kas gan ir šā modeļa pagaidu nosaukums (galīgo vārdu Fiat paziņos vēlāk), jau no pirmsākumiem ir konstruēts kā sedans, un tieši tas palīdzējis panākt harmoniju ārējā dizainā. Starp citu, itāļu koncerna sauklis šā modeļa prezentācijā ir tieši «Born to be a Sedan».

Lai arī sedans, Aegea ir samērā praktisks auto - tas ir 4,50 metrus garš, 1,78 metrus plats un tā riteņu bāze ir 2,64 metri. Sedana salonā ir sēdvietas pieciem cilvēkiem, savukārt bagāžnieka tilpums ir 510 litru.

Elektroniskais aprīkojums šim auto ir apmēram tāds pats kā kompaktajam krosoveram 500X un cita starpā ietver UConnect multimediju iekārtu ar 5 collu skārienekrānu un Bluetooth savienojuma atbalstu. Pēc izvēles pieejama arī navigācijas sistēma un atpakaļskata kamera.

Motorizācijas jomā grandiozu jaunumu nav, jo pircējs varēs izvēlēties starp diviem Multijet dīzeļdzinējiem un diviem benzīnniekiem, kas attīsta jaudu 96 līdz 122 zirgspēku diapazonā. Tāpat varēs izvēlēties auto apgādāt ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.

Tirgū Fiat Aegea pakāpeniski tiks ieviesta no novembra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu