Bentley apvidnieks izbrauc «zaļajā ellē»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Volkswagen grupas luksusa automobiļu ražotājs Bentley, precīzāk - tā inženieri un testu piloti, ir sākuši pilnā sparā aizvadīt topošā apvidnieka testus Nirburgringas Nordšleifē.

Jau esam ziņojuši, ka Bentley pirmajam apvidniekam dots vārds Bentayga un kompānija vēlas, lai tas kļūtu par planētas ātrāko auto savā segmentā. Gaidāmā modeļa prototipu vizināšanās trasē, kur parasti tiek «pieslīpēti» sportiskākie ielas auto, tikai apliecina, ka Bentley apņemšanās padarīt Bentayga par nepārspējamu apvidnieku uz šosejas ir pavisam nopietna.

Lai arī auto jau brīvā dabā redzēts pilnā augumā, par sērijveida Bentayga galīgo ārējo dizainu spriest vēl nevar. Prototipos dizaina nianses ir rūpīgi noslēptas, un tie ļauj gūt tikai aptuvenu priekšstatu par to, cik liels, masīvs un sportiskai braukšanai piemērots būs Bentley apvidnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu