Porsche iegūs 1,6 litru motoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Porsche

Porsche inženieri nupat ir ķērušies pie atsvaidzinātā Boxster prototipu testēšanas Nirburgringas Nordšleifē.

Spriežot pēc spiegu attēliem, kas publicēti dažādos ārvalstu medijos, «iesācēju» Porsche ārējā dizainā būtisku izmaiņu nebūs; ja nu vienīgi tas iegūs citādāka ārējā apgaismojuma sistēmu.

Galvenie jaunumi būs atrodami zem ārējās čaulas - Porsche sāks ieviest četru cilindru benzīna motorus, par ko iepriekš jau ir izteicies kompānijas vadītājs Matiass Millers, raksta Motor.ru.

Sākotnējā informācija liecina, ka bāzes spēka agregāts būs ar turbo dzinējs ar 1,6 litru darba tilpumu un 210 zirgspēkiem. Bez tā Cayman un Boxster saimē būs pieejami arī 2 un 2,5 litru agregāti ar 290 un 365 zirgspēkiem, kurus provizoriski varēs kombinēt gan ar manuālo, gan divsajūgu automātisko pārnesumkārbu.

Patlaban bāzes Porsche Boxster un Cayman tiek komplektēti ar 2,7 litru sešu cilindru dzinējiem, kas attiecīgi attīsta 265 un 275 zirgspēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu