Jaunais Galaxy ieradīsies ar virkni uzlabojumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ford

Komfortabls auto septiņiem pasažieriem vai divvietīgs automobilis ar 2339 litru kravas telpu - tāds ir jaunais Ford Galaxy.

«Galaxy vienmēr ir bijis automobilis, kas veidots, ņemot vērā septiņu cilvēku vajadzības, un mūsu jaunais Galaxy modelis paceļ šo filozofiju jaunā līmenī, ļaujot katram pasažierim baudīt izcilu komfortu un izsmalcinātību,» stāsta Ford Galaxy galvenais programmu inženieris Endrjū Kernahans.

Kernahana teiktajam apliecinājums meklējams Galaxy aprakstā. Tajā minēts, ka pilnīgi jaunais Galaxy sniedz ievērojami augstāku komfortu, ir efektīvāks un daudzos citos aspektos baudāmāks par priekšgājēju. Piemēram, daudz paveikts, lai auto būtu klusāks salons, un tas cita starpā panākts pilnveidotu virsbūves struktūru, speciāliem akustiskajiem logu stikliem un trokšņus absorbējoša griestu apšuvuma palīdzību.

Foto: Ford

Praktiskuma nolūkā Galaxy kā pirmais sava segmenta auto ir ieguvis speciālu kontrolpaneli bagāžnieka nodalījumā, ar kura palīdzību iespējams nolaist un pēc tam vajadzības gadījumā arī automātiski pacelt gan trešās, gan arī otrās rindas sēdekļu atzveltnes.

Komforta un drošības līmeņa celšanas nolūkā Galaxy tagad ir apgādāts ar elektriski regulējamu stūres kolonnu, īpaši klusu un jaudīgu klimata kontroles sistēmu, plašām dažādu lietu uzglabāšanas novietnēm (durvīs paredzēta iespēja novietot 1,5 litru pudeles, savukārt zem sēdekļiem var paslīdināt, piemēram, klēpjdatoru vai lielo pasaules atlantu). Galaxy nav apdalīts arī drošības sistēmu jomā, tam ir inteliģentais ātruma ierobežotājs, pirmssadursmes bremzēšanas palīgsistēma ar gājēju uztveršanas funkciju, priekšējā kamera ar dalīto 180 grādu skatu, sistēma, kas palīdz iebraukt un pēc tam arī izbraukt no šauras stāvvietas un citas opcijas.

Foto: Ford

Galaxy, kurš tagad būs iegādājams arī ar inteliģento pilnpiedziņas sistēmu iAWD, iegūs Ford jauno 2 litru biturbo dīzeļdzinēju ar 210 ZS un 450 Nm, kas tiek sasniegti pie 2000 apgr./min. Bez šā dīzeļa varēs izvēlēties arī 2 litru TDCi motorus ar 120, 150 un 180 ZS. 150 ZS dīzeli kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo transmisiju varēs iegūt iAWD versijā, savukārt 180 ZS iAWD modelim būs sešu pakāpju PowerShift automāts. Galaxy benzīna dzinēju opciju klāstā tikmēr ietilpst 1,5 litru EcoBoost motors ar 160 ZS, kā arī 2 litru EcoBoost motors ar 240 ZS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu