Renault prezentē jaunu vieglo pikapu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Renault Duster Oroch ir pirmais pikaps, kas iegūts no C segmenta tehnoloģiskās platformas. Tam ir īpašs un atšķirīgs dizains, kabīne ar četrām durvīm un līdz ar to ērta piekļuve salonam, piecas sēdvietas, liela vieta kravas pārvadājumiem.

Renault Duster Oroch pasaules pirmizrādi piedzīvoja Buenosairesas auto šovā. Kādēļ šeit? Tādēļ, ka Latīņamerikas tirgū vieglie pikapi piedzīvo strauju izaugsmi, veidojot ievērojamu tirgus daļu no kopējā pārdošanas apjoma, apmēram 900 000 vienībām gadā. Raksturiezīmes, kuras tiek atzītas par svarīgākajām klientu vidū, ir stabilitāte, zemas izmaksas un izturība. Šie elementi ir ļāvuši uzņēmumam sasniegt 75% no vieglo kravas automobiļu pārdošanas.

Foto: Renault

Jaunais Renault Oroch tika izstrādāts, lai apmierinātu šīs vēlmes, - atšķirīgs un inovatīvs, apvienojot daudzpusību ar sportisku dizainu. Būdams samērā kompakts, tas ir piemērots lietošanai pilsētas apstākļos, bet tai pašā laikā labi jūtas arī uz šosejas un darba vidē vai arī brīvā dabā.

Renault Duster Oroch ir vienīgais tirgū, tam nav līdzīgu - tas ir ar nodomu novietots starp diviem pamata segmentiem. Automobilis ir veidots uz Renault Duster C segmenta apvidnieka tehnoloģiskās platformas un ir pārņēmis arī virkni šā vairāk nekā miljons eksemplāros pārdotā auto īpašību.

Kompakto pikapu var komplektēt ar 1,6 vai 2 litru motoriem, 16 collu riteņiem, bet tā salonā var uzstādīt Media NAV Evolution multimediju sistēmu ar 7 collu skārienjutīgu ekrānu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu