Rīgā prezentēts Mercedes-Benz GLE Coupe

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 30.jūlijā, Domenikss auto salonā Krasta ielā, Rīgā tika prezentēts sportiskais apvidus auto Mercedes-Benz GLE Coupe. Automobiļu tirgū šis modelis pirmām kārtām konkurēs ar BMW X6, kam līdz šim nebija tieša sāncenša.

Domenikss prognozē, ka pieprasījums pēc luksusa un premium modeļiem tuvākajos gados Latvijā pieaugs, palielinot Mercedes-Benz tirgus daļu gan apvidus auto, gan luksusa klases segmentos. Jau 2015. gada pirmajā pusgadā fiksēts Mercedes-Benz vieglo pasažieru automobiļu tirdzniecības pieaugums. Šā gada sešos mēnešos Latvijā reģistrēti 138 Mercedes-Benz. Šogad populārākie modeļi ir Mercedes-Benz ML, S-klase, kam seko Mercedes-Benz GL, E-klase un GLK, TVNET informēja Domenikss Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Priedīte.

Mercedes-Benz GLE Coupe modelī apvienots svaigs dizains un komforts ar jaunākajām tehnoloģijām dinamiskai, drošai un ērtai braukšanai dažādās vidēs. Mercedes-Benz pārstāvniecībā ir pārliecināti, ka auto apliecina tā īpašnieku, vai tā būtu sieviete, vai vīrietis, ka auto radīts personībai, kas ne tikai zina, ko vēlas, bet arī ir nepiekāpīgs un drosmīgs ceļā uz savu mērķi, gluži tāpat kā Mercedes-Benz GLE Coupe. Jaunais krosovers jau ir tirdzniecībā, un tas maksā no 67 680 eiro.

Jaunais GLE Coupe ir ne tikai jauna segmenta atklāšana Mercedes-Benz apvidnieku saimē, bet arī jauns papildinājums veiksmīgajam Mercedes-Benz kupeju portfelim līdzās klasiskajiem divdurvju C, E un S-klases modeļiem un četrdurvju CLS un CLA modeļiem.

GLE Coupe ir apgādāta ar Dynamic Select sistēmu braukšanas režīmu Individual, Comfort, Slippery, Sport un Sport+, tādējādi pielāgojot dzinēja, pārnesumkārbas, balstiekārtas un stūres sistēmas darbību dažādiem apvidiem un ļaujot variēt ar regulējumiem no augsta komforta līmeņa līdz pat izteikti dinamiskam sniegumam.

Mercedes-Benz GLE Coupe dzinēju klāsts ietver vienu dīzeļdzinēju un četrus benzīna motorus ar sešiem vai astoņiem cilindriem, kā arī 9 pakāpju pārnesumkārbu.

Pateicoties Mercedes-Benz inteliģentās braukšanas palīgsistēmām, ir iespēja piepildīt vīziju par braukšanu bez satiksmes negadījumiem. Vērtīgās asistēšanas sistēmas palīdzēs automātiski ievērot attālumu līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, ja vajadzīgs, veiks bremzēšanu un brīdinās par iespējamu sadursmi vai transportlīdzekļiem neredzamajā zonā. Iespējamas bīstamas situācijas tiek atpazītas ātrāk nekā jebkad iepriekš, un arvien biežāk no tām izdosies izvairīties.

Līdz ar GLE Coupe prezentāciju tiek prezentēts arī pirmais AMG sporta modelis GLE 450 AMG Coupe. Auto apgādāts ar 367 zirgspēku motoru, kas palīdz 100 km/h sasniegt 5,7 sekundēs, taču oficiāli vidēji patērē tikai 8,9 l/100 km.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu