Audi Frankfurtē: četru spēks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajā auto izstādē Frankfurtē (IAA) Audi atkal izcelsies ar iespaidīgu ekspozīciju. Parastā stenda vietā IAA 2015 apmeklētājiem tiks piedāvāts multivides piedzīvojums, kurā būs iespējams izpētīt visas četras Audi tematikas un to iezīmes: Audi Sport, quattro, Audi tehnoloģiju un Audi ultra. Tam par godu izstādes teritorijā Frankfurtē uzņēmums šobrīd būvē pagaidu ēku. Izstādes centrā būs Audi dižpārdokļa jaunākās paaudzes modelis Audi A4, kuram būs veltīts iespaidīgs stends.

«Mēs vēl nekad neesam veidojuši tik tematiski striktu izstādes prezentāciju, kāda ir šī. Mums vēl nekad nav izdevies izklāstīt Audi inovācijas tik detalizēti. IAA 2015 mēs saviem apmeklētājiem piedāvāsim izdzīvot vēl vairāk nekā jebkad. Tā ir unikāla kombinācija,» stāsta Audi AG Pārdošanas un mārketinga nodaļas valdes loceklis Luka de Meo.

Ieeja Audi ēkā ir sākuma punkts tā sauktajai «piedzīvojumu pastaigai» — koridoram, kas ieskauj automobiļu izstādi ēkas iekšienē. Aptuveni 100 metrus garā telpa ved cauri četrām galvenajām Audi tematikām šā gada IAA: uzņēmuma apakšzīmola Audi Sport motosporta ģenētikai, Audi inovāciju klāstam ar nosaukumu «Audi Technologies», kuru vidū ir arī Audi virtuālā autovadītāja kabīne un lāzera gaismas, Audi ultra efektivitātes tehnoloģijām un visu riteņu piedziņas quattro veiksmīgajam stāstam. Piedzīvojumu pastaigas inovatīvais prezentāciju formāts burtiski atmodinās visdažādākās sajūtas — no -21 °C aukstas quattro ledus telpas līdz pat hologrāfiskam logam, kurā izmantota papildinātā realitāte, lai apvienotu digitālo informāciju par Audi tehnoloģijām ar izstādē redzamajiem automobiļiem.

Līdz ar jauno Audi A4 attiecīgajā automobiļu klasē tiek ieviestas daudzas jaunas tehnoloģijas, kas arī tiek prezentētas izstādē. Piedzīvojumu pastaigā ceļā uz automobiļu izstādi šis modelis būs centrālais elements. Šis Audi dižpārdoklis ir novietots pašā ēkas centrā uz rotējošas platformas, kas ir daļa no milzīga kompasa. Kolīdz kompass pagriežas uz kādu no četrām debespusēm, visa izstādes vide pārslēdzas uz kādu no četrām tematiskajām Audi pasaulēm. Ieskatu nākotnē piedāvā arī Audi e-tron quattro prototips. Audi ēkā IAA laikā apmeklētājiem būs iespēja to aplūkot pirmo reizi. Šis sportiskais apvidus automobilis ļaus ieskatīties zīmola pirmā lielās klases elektroautomobiļa nākotnē.

Audi trīsstāvīgā pagaidu ēka šā gada IAA ir veidota 70x55 m platībā centrālajā Agoras laukumā izstādes teritorijā. Celtniecība sākta jau jūlija vidū. Kopumā tiks izmantoti vairāk nekā 200 kilometri vadu un uzstādīta LED virsma gandrīz 700 kvadrātmetru platībā. Izstādes ēkā būs vieta 33 automobiļiem. Lai izstrādātu un īstenotu IAA izstādes koncepciju, Audi AG sadarbojās ar Schmidhuber+Partner GbR un Mutabor Design GmbH.

Audi izstāde tika veidota zīmola ēkās arī 2011. un 2013. gada IAA. Starptautiskā autoizstāde norisinās reizi divos gados. 2013. gada IAA četru gredzenu zīmols savā stendā uzņēma vairāk nekā 800 000 apmeklētāju un saņēma vairākas prestižas godalgas par izstādes noformējumu, tostarp Vācijas Māksliniecisko direktoru kluba balvu «Golden Nail». 66. starptautiskā auto izstāde apmeklētājiem būs pieejama no 2015. gada 19. līdz 27. septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu