Mitsubishi demonstrēs nākamās paaudzes elektropiedziņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Tokijas auto šovā Mitsubishi Motors demonstrēs elektriska krosovera prototipu eX. Paši japāņi to dēvē par soli uz priekšu elektrisko SUV attīstībā ar nākamās paaudzes elektropiedziņas sistēmu.

Konceptuālā krosovera ārējā dizainā ir redzama Mitsubishi zīmolam raksturīgā Dynamic Shield stilistika, kuras debija plaša patēriņa tirgū notiks ar jaunajiem Outlander un Pajero Sport.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi eX ir kupejiska dizaina, proti, nolaidena jumta līnija, pilnie LED priekšējie lukturi, kā arī pretējā virzienā veramas aizmugurējās durvis. Kompānija atzīmē, ka virkne konstruktīvo un dizainisko risinājumu tiks īstenoto un būs skatāmi nākamās paaudzes Mitsubishi automobiļos.

Prototips ir apgādāts ar elektrisku pastāvīgās pilnpiedziņas sistēmu un arī autonomās braukšanas programmu, par kuru gan pagaidām nekādas sīkākas informācijas nav. Ticams, ka vairāk par eX saturu kļūs zināms pēc konceptauto pasaules pirmizrādes Tokijā.

Tokijas automobiļu izstāde durvis vērs 29.oktobrī un turpināsies līdz pat 8.novembrim.

Foto: Mitsubishi
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu