Jaunais MotoGP drošības auto būs BMW M2

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Turpinot sadarbību ar MotoGP motosacīkšu seriāla organizētājiem, BMW ir radījuši jaunu drošības auto gaidāmajai sezonai. Pērn drošības auto funkcijas pildīja īpašs M4, bet šogad stafeti pārņems auto, kam par bāzi ņemts M2.

MotoGP BMW M2 no standarta modeļa pirmām kārtām atšķiras ar BMW M Performance virsbūves detaļu komplektu, tostarp spoileri zem priekšējā bampera un ar oglekļa šķiedru armētu plastikāta antispārnu aizmugurē, kurš piedevām ir regulējams. Bez tā auto ir ieguvis bākugunis, kā arī dekorācijas M GmbH emblēmām raksturīgajās krāsās.

Drošības auto ir apgādāts ar keramisko bremžu sistēmu, sporta balstiekārtu (kā nekā auto paredzēts lietot sacīkšu trasēs) un Michelin Cup riepām.

Salonā automobilim ir uzstādīti sporta kausveida sēdekļi, bet aizmugurējā sēdekļa vietā ir iemetināta cauruļu konstrukcija. Viduskonsolē pie ātrumpārslēga tikmēr iebūvēts panelis ārējo apgaismes sistēmu un citu šim automobilim specifisko iekārtu vadībai.

Kamēr vizuāli no ārpuses un salonā MotoGP auto ievērojami atšķiras no veikalā nopērkamajiem M2, dzinējs ir atstāts bez izmaiņām. Tas aizvien ir 3 litru sešu cilindru turbomotors ar 370 ZS un 465 Nm, kas dod iespēju 100 km/h sasniegt 4,3 sekundēs.

Jāpiezīmē, ka 2016.gada MotoGP sezona oficiāli sāksies ar 20. martā Katarā, kur tiks aizvadīts čempionāta pirmais posms.

Pērn MotoGP drošības auto bija BMW M4

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu