Pekinā debitēs jaunā Touareg prototips

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Pekinas automobiļu izstādē Volkswagen prezentēs konceptuālu apvidus auto, kas ir nekas cits kā nākamās paaudzes Touareg prototips ar plug-in hibrīddzinēju un digitalizētu komandcentrāli.

Informācija par jauno auto pagaidām ir visai skopa, taču šo to Volkswagen atklāj. Piemēram, vācieši ir pārliecināti, ka šis ir viens no progresīvākajiem augstākās klases SUV pasaulē. Tāpat Volkswagen atzīmē, ka konceptauto ir apvidniekiem neraksturīgs dizains, kurš vienlaikus ir gan sportisks, gan elegants.

Interjerā, kurš pagaidām publiski vēl nav parādīts, varēšot pārliecināties, ka koncerns konsekventi turpina priekšējā paneļa digitalizēšanu, turklāt tas attiecas kā uz vadītāja informēšanu, tā arī iekārtu pārvaldību. Volkswagen ir pārliecināti, ka jaunā priekšējā paneļa koncepcija pavērs piekļuvi jaunām cilvēka un mašīnas mijiedarbības formām un saziņas veidiem. Vēl par interjeru runājot, Volkswagen atzīmē, ka cilvēks tajā jutīsies kā viesistabā, bet, pateicoties digitalizācijai, viņš vairāk nekā jebkad iepriekš jutīšoties kā centrālais objekts mašīnā.

Automobiļa tehniskā specifikācija pagaidām vēl nav smalki aprakstīta, un tam pat nav nozīmes, jo līdz brīdim, kad auto nonāks uz konveijera, viss vēl var mainīties. Lai vai kā, konceptuālajam SUV Volkswagen ir pielāgojuši plug-in hibrīddzinēju ar 380 ZS un 700 Nm. Tas apvidniekam dod iespēju līdz 50 kilometriem nobraukt ar elektrību vien, un vidēji uz 100 kilometriem tas patērē tikai 3 litrus degvielas. Dinamika tai pašā laikā ir vairāk nekā apmierinoša, jo līdz 100 km/h topošais Touareg paātrinās 6 sekundēs un maksimāli attīsta 224 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu