Volkswagen Amarok tiek gatavots feisliftam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Jau tuvākajā laikā Volkswagen koncerna pilna izmēra pikaps Amarok piedzīvos transformācijas tā dēvētā feislifta jeb modernizācijas veidā.

Volkswagen komercauto nodaļa nupat publicējusi gaidāmā Amarok dizaina skices. Tajās automobiļa aptuvenais galīgais izskats redzams gan no priekšas un aizmugures, gan arī no salona perspektīvas.

Nekādu konkrētu ziņu par šo auto pagaidām gan nav. Volkswagen tikai norāda, ka pikaps saglabās daudzveidību un aizvien būs komfortabls uz šosejas un ar augstu veiktspēju apvidū.

Skicēm pievienotajā apskatā norādīts, ka atsvaidzinātā Amarok priekšpuse būs atlētiskāka, auto iegūs jaunu instrumentu paneli un vairāk tuvosies premium spēkrata statusam. Pat ja tā nebūs, Amarok būs vismaz varens izmēru ziņā, jo attālums starp bamperiem ir cienījami 5,25 metri, bet platums ar atlocītiem spoguļiem sasniedz 2,23 metrus.

Gaidāms, ka pārdošanā atjauninātais Amarok nonāks, vēl pirms noslēgsies 2016.gads.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu