Bentley izvēlējies vārdu savam topošajam sporta auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Britu autoražotājs Bentley ir izvēlējies nosaukumu savam jaunajam modelim. Proti, topošā kupeja tiks dēvēta par Barnato, godinot kādreizējo firmas vadītāju un sacīkšu braucēju Vulfu Barnato, kurš pagājušā gadsimta divdesmitajos un trīsdesmitajos gados trīs reizes uzvarēja Lemānas sacīkstēs.

Bentley jau iepriekš bija rezervējuši Barnato vārdu, raksta britu AutoExpress. Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, nosaukums reģistrēts jau pirms diviem gadiem, kad Bentley reģistrēja arī sava pirmā apvidnieka Bentayga nosaukumu.

Gaidāms, ka Bentley Barnato tiks veidots kā konceptuālā EXP 10 Speed 6 sērijveida versija. Šis simpātiskais prototips pirmo reizi tika parādīts 2015.gada martā Ženēvas automobiļu izstādē.

Sērijveida modelis dienas gaismu varētu ieraudzīt vien 2019.gadā. Taču tā nav vis kavēšanās, bet gan resursu sadale, jo līdz tam britu uzņēmums plānojot izlaist kupejveidīgu Bentayga versiju. Attiecīgais modelis Bentley apvidus auto/krosoveru klāsta hierarhijā nostāsies zem Bentayga.

Foto: Bentley

Iepriekš ziņots, ka topošais Bentley ielas sporta auto varētu saņemt Audi izstrādātu V8 benzīna motoru, kā arī pilnībā elektrisku spēkstaciju ar 405 līdz 505 zirgspēkiem. Provizoriskais nobraukums ar vienu uzlādes reizi sasniegs 500 kilometrus, savukārt maksimālais ātrums var būt pat 320 kilometri stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu