Lūk, Škoda lielais apvidnieks Kodiaq

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Škoda zīmola lielais apvidnieks Kodiaq iegūst aprises. Tās tagad iespējams novērtēt ikvienam, jo čehu ražotājs publiskojis gaidāmā modeļa dizaina skices.

Šī ir pirmā reize, kad Škoda savu modeli, lai arī zīmēta auto veidolā, parāda bez maskējuma. Gaidāmo modeli čehi jau ir demonstrējuši arī iepriekš, taču tas vienmēr bijis daļēji vai pilnībā apslēpts. Arī paparaci un spiegiem līdz šim nav izdevies Kodiaq iemūžināt bez maskēšanās drānām.

Škoda lielā apvidnieka nosaukums tika atklāts šā gada maija sākumā. Toreiz vēstījām, ka «nosaukums aizgūts no Kadjakas lāčiem, kas dzīvo Aļaskas dienvidu piekrastes salā Kodiakā, bet nosaukuma izruna ir aizgūta no salas pamatiedzīvotājiem – aleutiem».

Čehu ražotājs atzīmē, ka Kadjakas lāči izceļas ar «inteliģentu» raksturu, kas savukārt atbilst zīmola miermīlīgajam un praktiskajam imidžam.

Visticamāk, Škoda Kodiaq pasaules pirmizrāde notiks šā gada oktobrī Parīzes automobiļu izstādes ietvaros. Bet, kas zina, varbūt zīmols automobili parādīs jau iepriekš pašu mājās Prāgā, līdzīgi kā jauno Superb.

Foto: Škoda
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu