BMW nākamgad izlaidīs «karstāku» M2 versiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2017.gada nogalē BMW pārdošanā laidīs vieglāku un ātrāku karstā M2 versiju GTS.

BMW M2 panākumu iedvesmota, šobrīd aktīvi noris gatavošanās vēl dinamiskāka M2 izlaišanai. «Mums vēl daudz ideju padomā, ko iesākt ar M,» vārdā nenosauktas, taču augstu stāvošas BMW amatpersonas citē vācu «auto motor und sport».

M2 GTS tiks aprīkots ar modificētu 3 litru sešu cilindru turbo motoru, kura provizoriskā jauda ir ap 400 zirgspēkiem. Paralēli tam auto iegūs vieglāku pamata konstrukciju ar detaļām no oglekļa šķiedras, kā arī citu virsbūvi - jaunu bamperu, spoileri, fiksētu antispārnu aizmugurē, aerodinamisko difuzoru un citu izplūdes sistēmu.

BMW M2 neizvairīsies arī no diētas. Paredzams, ka auto nebūs aizmugurējā sēdekļa, nāksies nedaudz šķirties arī no izolācijas materiāliem. Papildus tam GTS modelis saņems citādāku balstiekārtu un svaru taupošas keramiskās bremzes.

Vadītājam un pasažierim M2 GTS salonā paredzēti divi plāni, ar Alkantaru apšūti sporta kausveida sēdekļi.

Tiem, kuri nevēlas gaidīt M2 GTS iznākšanu, pagaidām jāsamierinās ar parasto M2. Jāsaka gan, ka «samierināties» nav īsti pareizais vārds, jo jau M2 attīsta 370 ZS un 465 Nm, kas īslaicīgi spēj pakāpties par 500 Nm.

Ja M2 apgādāts ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, 100 km/h auto sasniedz 4,5 sekundēs. Ja motors strādā pārī ar septiņu pakāpju divsajūgu automātu - sprintam nepieciešamas vien 4,3 sekundes. BMW M2 maksimālais ātrums ir 250 km/h, taču no tā var tikt vaļā, izvēloties M vadītāja paketi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu