Makšķernieka sapņu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Savā Mulliner ateljē, kur piepildās maksātspējīgo klientu sapņi, Bentley ir radījuši īpašu apvidnieka Bentayga modifikāciju Fly Fishing. Tā šis auto nodēvēts godinot mušiņmakšķerēšanu.

Bentley Bentayga Fly Fishing īpašajā aprīkojumā ietilpst speciāla, ar ādu apšūta kaste makšķerpiederumu uzglabāšanai riekstkoka atvilktnēs. Tā atrodas uz bagāžnieka grīdā iebūvētajām sliedēm un makšķerniekam nodrošina ērtu piekļuvi visam, kas nepieciešams atrodoties pie upes, tai skaitā āķiem, kokvilnai un spalvām.

Bez instrumentu un piederumu kastes Mulliner sagatavotajā makšķernieka aksesuāru klāstā ir bagāžnieka pārsegam stiprināmi makšķeru futlāri, atsevišķs nodalījums atspirdzinošiem dzērieniem un pārtikai, kā arī ar neoprēnu iztapsēts nodalījums, kur uzglabāt slapjos zābakus. Papildus tam Bentayga Fly Fishing ir ūdensnecaurlaidīgs bagāžnieka grīdas segums un gaisa žāvētājs.

Fly Fishing modifikācija arīdzan ir pirmā Bentayga ar Mulliner Welcome Lights, kas iebūvētas zem durvīm un uz zemes projicē Bentley un Mulliner logotipus. Tiesa, ja klients vēlas, Mulliner piedāvā īstenot viņa vēlmes un uz zemes projicēt jebko citu.

Bentley Bentayga ir pirmais britu zīmola apvidus auto. Tas debitēja 2015.gada septembrī un toreiz tika dēvēts par spēcīgāko un ātrāko sērijveida apvidus auto. Nav pamata apšaubīt, jo apvidniekam uzstādīts 6 litru W12 turbomotors ar 608 ZS un 900 Nm. Tas palīdz auto 100 km/h sasniegt 4,1 sekundē un maksimāli attīstīt 301 km/h.

Foto: Bentley
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu