Honda patentējusi 11 ātrumu pārnesumkārbu ar trim sajūgiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Japāņu autobūves uzņēmums Honda ir izstrādājis un patentējis 11 pārnesumu transmisiju ar trim sajūgiem. Par to, atsaucoties uz Japānas Patentu biroju, vēsta Autoguide.com.

Attiecīgais iesniegums birojā reģistrēts jau šā gada 27.maijā. Par jaunās transmisijas izgudrotāju tiek dēvēts kāds Izumi Masao. Kā raksta Autoguide.com, jaunā transmisija vēl vairāk samazinās pārnesumu pārslēgšanās ilgumu, kā arī cels jaudas pārvada efektivitāti, tātad arī ekonomiskumu.

Šobrīd Honda rīcībā jau ir deviņu pakāpju automātiskā transmisija, kas izstrādāta sadarbībā ar vācu kompāniju ZF, kā arī deviņu pakāpju automāts ar diviem sajūgiem, ko uzstāda sportiskajam hibrīdauto NSX.

Bet tas vēl nav viss, jo autobūves industrijā jau tiek lietotas desmit pakāpju automātiskās transmisijas. Tās izmanto Ford un General Motors koncerni, kas attiecīgi apgādā pikapu Ford F-150 un muskuļauto Chevrolet Camaro ZL1.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu