Jeep Compass iegūst Grand Cherokee izskatu un konkurēs ar VW Tiguan

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jeep

Atzīmējot jaunas ražotnes atklāšanu Gojānā, Pernambuko štatā (Brazīlija), Jeep atklājis jaunās paaudzes kompakto SUV Compass.

Jeep Compass būs globāls auto, ko Fiat Chrysler Automobiles struktūrvienība piedāvās vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē un ar 17 dažādām dzinēju un transmisiju kombinācijām, lai sasniegtu pēc iespējas plašāku mērķauditoriju.

Jeep paziņojumā teikts, ka arī Compass piemitīs visas labākās zīmola ražoto auto īpašības, tai skaitā caurgājība bezceļos, jaunākie dzinēji un degvielas taupīšanas tehnoloģijas, autentisks, viegli atpazīstams dizains, kas, kā redzams, ir veidots pēc Grand Cherokee parauga, labas gaitas īpašības arī uz šosejas, kā arī jaunākās drošības un izklaides kategoriju ekstras.

Jaunais kompaktais SUV pārdošanā Ziemeļamerikā nonāks jau 2017.gada pirmajā ceturksnī. Eiropas, Tuvo un Vidējo Austrumu, kā arī Āfrikas apgūšana sāksies 2017.gada otrajā pusē.

Vairāk informācijas par Compass Jeep sola sagatavot pirms modeļa debijas Losandželosas izstādē šā gada novembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu