AMG apstiprina, ka izlaidīs superhibrīdu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar šo gadu, Mercedes-AMG nodaļa izvērš modeļu ofensīvu, lai jau tuvākajā nākotnē interesentiem piedāvātu izvēlēties starp vismaz 48 dažādiem augstas veiktspējas AMG automobiļiem. Karstākais no tiem - superauto ar hibrīddzinēju, kura tapšana oficiāli tika apstiprināta Parīzes autošova laikā.

Mercedes-AMG pēdējo divu gadu laikā ir ievērojami palielinājuši noietu. Pērn zīmols visā pasaulē pārdeva gandrīz 70 000 automobiļu, kas vairāk nekā divas reizes pārsniedz 2013.gada rādītāju. Bez GT saimes kupejām galvenais izaugsmes dzinējspēks bija C klases lieljaudas versija, kompaktie AMG automobiļi, kā arī jaunie 43.sērijas modeļi, piemēram, Parīzē prezentētais Mercedes-AMG E 43 4MATIC universālis, kam tiek uzstādīts 3 litru V6 biturbo motors.

Jāteic, ka arī Mercedes-Benz zīmolam šogad neklājas slikti. sacīja Olla Kalēniuss, kurš Daimler koncernā atbild par Mercedes-Benz Cars mārketingu un pārdošanu. Pēc viņa teiktā, šā gada pirmajos astoņos mēnešos visā pasaulē pārdots vairāk par 1,3 miljoniem automobiļu. Ja salīdzina ar to pašu periodu pērn, pieaugums ir 12 procenti.

Līdztekus jaunajiem GT sērijas rodsteriem, kas arī pasaules pirmizrādi piedzīvoja tieši Francijas galvaspilsētā, Daimler koncerna valdes loceklis Tomass Vēbers, kura darbības lauks ir izpēte un Mercedes-Benz automobiļu attīstīšana, apstiprināja pilnīgi jauna, AMG pašu konstruēta superauto tapšanu. Pēc viņa teiktā, tas būšot visekonomiskākais, bet tai pašā laikā arī visdinamiskākais AMG automobilis, kāds radīts. «Daži to dēvēs pat par hipermašīnu,» - tā Vēbers.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu