Rallija Latvija laikā notiks Seat Ateca prezentācija un Autobrava uzvarētāju sacensības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas rallija čempionāta posma Rallijs Latvija laikā notiks «Autobrava uzvarētāju sacensības», kurās piedalīsies iepriekšējo gadu Rallijs Latvija uzvarētāji – Ivars Caune, Ivars Vasaraudzis, Mārtiņš Balodis, Jānis Vorobjovs un Aivis Egle. Veiklības sacensību dalībniekiem ar SeatAteca būs jāveic Biķernieku kompleksajā sporta bāzē izveidota trase – kā vienīgo palīgu izmantojot automašīnā iebūvētās 360° grādu videokameras.

«Man ir neizsakāms gandarījums, ka Autobrava šogad iesaistījusies Latvijas rallija čempionāta aktivitātēs un papildus tik dažādajām Rallija Latvija disciplīnām sarīkos vēl divas. Pirmkārt, esam paredzējuši SEAT Ateca jaunākā modeļa – apvidus auto, kas paredzēts pilsētas ikdienai, prezentāciju Latvijā, kas Biķernieku trasē notiks sestdien, plkst. 11.00!

Savukārt pēc prezentācijas notiks īpašas veiklības sacensības, kurās starp dalībniekiem būs arī iepriekšējo gadu Rallija Latvija absolūtā vērtējuma uzvarētāji! Dalībnieki Biķernieku kompleksajā sporta bāzē izveidotajā trasē brauks ar tikko prezentēto Seat Ateca, kam būs aizlīmēti visi logi – tādējādi vienīgā iespēja vadīt automobili būs, izmantojot tikai iebūvētās 360° grādu videokameras. Sacensības notiks «uz laiku», un ar jauno Seat Ateca izbraukt varēs arī klātesošie mediju pārstāvji un rallija interesenti!» ierasties Biķerniekos aicina Autobrava direktors Andris Sivickis.

«Man ir liels prieks, ka Rallija Latvija atbalstītājs Autobrava jau mūsu sadarbības pirmajā gadā tik spēji iesaistījies sacensību sarīkošanā, rallija vērotājiem un mediju pārstāvjiem sagādājot tik aizrautīgus jaunumus un iespēju klātienē satikt Rallija Latvija iepriekšējo gadu uzvarētājus. Ceru, ka skatītāji novērtēs šo iespēju un pirms došanās uz pirmajiem ātrumposmiem Jūrmalā ieradīsies arī Biķerniekos!» saka Rallija Latvija rīkotājs Jānis Krastiņš.

Rallija Latvija iepriekšējo gadu uzvarētāji (piloti):

Pilots

Valsts

Piedalīsies «Autobrava uzvarētāju sacensībās»

Uzvaras gads

Ivars Caune

LVA

1997, 1998, 1999

Ivars Vasaraudzis

LVA

2000, 2003, 2004, 2006, 2010

Mārtiņš Balodis

LVA

2001

Matīss Mežaks

LVA

2002

Jānis Vorobjovs

LVA

2005, 2013, 2015

Jari Ketomaa

FIN

2007

Aivis Egle

LVA

2008

Andis Neikšāns

LVA

2009, 2011

Jānis Feldmanis

LVA

2012

Raul Jeets

EST

2014

Biķernieku trasē paredzētās Autobrava aktivitātes:

Laiks

Aktivitāte

11.00-11.30

Seat Ateca modeļa prezentācija Latvijā

11.30-13.00

Autobrava uzvarētāju sacensības

Rallijs Latvija notiks 22. un 23. oktobrī, un arī šogad Jūrmalā, Tukumā, Biķernieku trasē un Sporta kompleksā 333 izveidotajos ātrumposmos vienuviet pulcinās ne vien mūsdienu rallija automašīnas, bet arī vēsturiskos automobiļus. Dalībniekiem, kuri startēs ar modernāko sporta tehniku, šoreiz būs iespēja izcīnīt punktus trīs dažādās sacensībās – Latvijas rallija čempionātā, FIA Eiropas rallija kausā, kā arī Baltijas rallija kausā. Savukārt autosportistiem, kuri vēl tikai sāk savu rallija karjeru un pilnu sacensību distanci plāno veikt tuvākajā nākotnē, savas prasmes šoreiz būs iespējams pārbaudīt trīs savam sagatavotības līmenim atbilstošās sacensībās – rallijsprintā, rallija supersprintā un minirallijā! Par īpašu intereses devu un zīmīgu jaunumu šogad parūpēsies Historic Rally Latvija – regularitātes sacensību dalībniekiem šoreiz pievienosies arī sporta režīmā startējošās ekipāžas.

Rallija Latvija ieejas kartes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Hydroscand tirdzniecības vietās Rīgā un Tukumā.

Rallijs Latvija pateicas savam partnerim – Jūrmalas pilsētas domei par atbalstu Latvijas rallija čempionāta noslēdzošā posma sarīkošanā, kā arī izsaka pateicību sponsoriem Conti STL un DMACK. Liels paldies atbalstītājiem Autobrava, Hydroscand un Prodex. Informatīvo atbalstu nodrošina TVNET.

Plašāku informāciju un Rallija Latvija rezultātus atradīsiet Latvijas rallija čempionāta oficiālajā interneta mājaslapā http://autorally.lv/, kā arī sociālo tīklu Twitter, facebook un YouTube kontos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu