Domā par jaunu auto? Testē BMW 750 ar šoferi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izmanto iespēju Ziemassvētku mēnesī palutināt sevi ar ko īpašu, dāvanu iegādes maratonā dodoties ar privāto šoferi un izsmalcinātu BMW 7. sērijas limuzīnu. Decembrī autosalons BALTIE dāvina iespēju ikvienam, kuru interesē jauna vai mazlietota auto iegāde, pavadīt dienu ar ekskluzīvu privātā šofera servisu un baudīt atpūtu SPA centrā.

BALTIE

Lai savā rīcībā saņemtu jaunākā modeļa BMW 750 limuzīnu ar privāto šoferi, aizpildi anketu BALTIE mājas lapā un pastāsti, kādas markas un modeļa auto tu meklē vai plāno iegādāties nākamgad. Kamēr BALTIE eksperti noskaidros tava izvēlētā auto aktuālo piedāvājumu, tu vienu dienu varēsi baudīt visu, ko sniedz komfortabls limuzīna klases auto - dodies iepirkties, izklaidējies ar ģimeni vai sarīko aizraujošu izbraucienu ar draugiem.

Aizpildi anketu BALTIE mājas lapā

12. un 19. decembrī no visām decembra anketām BALTIE komanda izraudzīsies divus veiksminiekus, kuri varēs izvēlēties vienu dienu, kad atvilkt elpu no pirmssvētku steigas, izmantojot privātā šofera sniegtās priekšrocības Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē, kā arī Jūrmalā.

Lai varētu baudīt atpūtu SPA centrā un ikdienas gaitās doties ar izsmalcinātu BMW 750 limuzīnu un izpalīdzīgu šoferi, aizpildi vienkāršu anketu BALTIE mājas lapā un, ja būsi starp laimīgajiem, BALTIE ar tevi sazināsies.

Anketu aizpildi šeit

Sniedzot informāciju par interesējošo auto, tu neuzņemies nekādas saistības, un šī informācija tiks izmantota tikai, lai piemeklētu tavām vēlmēm atbilstošus auto iegādes piedāvājumus.

Tāpat arī ikviens interesents ir laipni gaidīts ciemos jaunajās autosalona BALTIE telpās Rīgā, Grēdu ielā 4a (iebraukšana no Krasta ielas, pie veikala MC2).

Autosalonā iespējams ērti iepazīties ar aktuālo mazlietotu auto piedāvājumu, veikt individuālus pasūtījumus auto meklēšanai Vācijā un citviet Eiropā, saņemt konsultācijas līzinga jautājumos, kā arī uzticēt sava esošā spēkrata pārdošanu BALTIE ekspertiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu