Noslēpumainā KIA iegūst aprises

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

8.janvārī KIA sola parādīt pilnīgi jaunu automobili. Runājot par to, KIA ir vārdos ļoti skopi - to nav daudz, taču lielākā nozīme starp tiem ir vārdam «curve», kas angļu valodā nozīmē «izliekums».

Pirmais jaunā modeļa silueta foto izskaidro, kādēļ izliekumam tiek piešķirta tik liela nozīme - jaunais auto ir ar tā dēvēto fastback virsbūvi, kas nav nedz sedans, nedz universālis. Tāpat būtiski, ka šis būs viens no ātrākajiem KIA modeļiem, jo prototipu testu video no Nirburgringas Nordšleifes, kur tiek veikta modeļa izstrāde (arī jaunās paaudzes Optima tika slīpēta Nordšleifē) liek noprast, ka jaunais KIA fastback automobilis spēs 100 km/h sasniegt 5,1 sekundē un maksimāli attīstīs vismaz 244 km/h. Salīdzinājumam, jaudīgākais šobrīd pieejamais zīmola modelis Optima GT paātrinājumā līdz simtam ir ievērojami lēnāks (7,4 sekundes) un maksimāli spēj sasniegt 240 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu