Honda Civic Type R Black Edition

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Aktuālās paaudzes Honda Civic Type-R ražošanas cikls tuvojas noslēgumam, tādēļ japāņi ir sagatavojuši īpašu šā modeļa Black Edition modifikāciju, kas kopumā tiks izlaista tikai 100 eksemplāros. Auto gan paredzēts tikai Lielbritānijas tirgum.

Black Edition modeļi izceļas ar pārsvarā melnu interjeru, kurā ir tikai atsevišķi sarkani akcenti uz stūres, priekšējā panelī, uz sēdekļiem un viduskonsolē. Tie rada ne tikai sportisku, bet arī ekskluzīvu gaisotni salonā. No ārpuses Black Edition modeli var atšķirt pēc sarkanām aizmugurējā antispārna malām.

Aktuālā Civic Type-R ražošana Honda rūpnīcā Svindonā ir noslēgusies, un konveijers tiek gatavots nākamās paaudzes Civic montāžai. Paredzams, ka jaunais Civic ceļu pie dīleriem sāks martā, bet Type-R - gada pēdējā ceturksnī.

Honda Civic Type-R tiek uzstādīts 2 litru VTEC turbo motors. Tas maksimāli attīsta 310 ZS (pie 6500 apgr./min.) un 400 Nm (pie 2500 apgr./min.). Jaudīgāka Civic par šo modeli līdz šim nav bijis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu