Dēmonu apsēstais Dodge Challenger attīstīs 900 ZS

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dodge

Fiat Chrysler Automobile (FCA) koncernā ietilpstošais zīmols Dodge ir sagatavojis jaunu sava muskuļauto Challenger versiju Demon. Detalizētas informācijas par šo auto vēl nav, jo tā prezentācija vēl nav notikusi, tomēr kāds attēls, ko publicējis viens no Dodge darbiniekiem savā Instagram kontā, liek domāt, ka Challenger Demon attīstīs ap 900 zirgspēkiem.

FCA komercauto un ielas sporta mašīnu interjeru dizainers Raiens Nagode savā Instagram kontā pirms dažām dienām ir ievietojis lieljaudas apvidnieka Dodge Durango SRT interjera attēlu, ar kuru viņš vēlas parādīt multimediju sistēmas jauno saskarni.

Lai gan Nagode pats runā par Durango SRT, amerikāņu tīmekļa vietne Jalopnik sliecas domāt, ka

priekšējā paneļa centrālajā ekrānā redzamas Challenger Demon veiktspējas līknes,

raksta Motor.ru.

Precīzas vērtības nav attēlotas, taču aptuveni var redzēt, ka

jaudas maksimālā vērtība ir ap 900 zirgspēkiem, savukārt griezes moments, pārrēķinot ņūtonmetros, varētu būt virs 1100 Nm.

Dizainers pats gan komentāros zem attēla apgalvo, ka līknēm ir tikai ilustratīvs raksturs, un neapstiprina Challenger dēmona jaudas rādītājus.

Iepriekš publiskajā telpā nonāca informācija, ka Demon būs par 105 kilogramiem vieglāks nekā cita Challenger augstas veiktspējas versija - Hellcat.

Svara samazinājumu paredzēts panākt, atsakoties no tādām nevajadzīgām lietām kā, piemēram, vadītājam apkārt atrodamie sēdekļi.

Par to, vai Jalopnik pieņēmums atbilst patiesībai, varēs pārliecināties aprīlī, kad Ņujorkas auto šova ietvaros norisināsies Dodge Challenger Demon oficiālā pasaules pirmizrāde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu