Mitsubishi atklāj sava jaunā krosovera nosaukumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Ženēvas automobiļu izstādē pēc mazāk nekā mēneša Mitsubishi prezentēs savu jaunāko kompakto SUV. Tehniskās detaļās ražotājs pagaidām publiski neiedziļinās, taču automobiļa nosaukums vairs nav noslēpums - to pilnā vārdā sauks par Mitsubishi Eclipse Cross.

Mitsubishi norāda, ka jaunā krosovera kupejiskās virsbūves līnijas un tagad arī nosaukums ļauj vilkt paralēles ar savulaik populāro kupeju Eclipse, kas visā pasaulē periodā starp 1989. un 2012. gadu pārdota vairāk nekā 1,4 miljonos eksemplāru.

Foto: Mitsubishi

Jaunais Mitsubishi Eclipse Cross zīmola krosoveru klāstā pievienosies modeļiem ASX un Outlander. Kompānija cer, ka jaunais modelis zīmolam piesaistīs jaunu autobraucēju sabiedrības daļu, kam nepieciešami stilīgi, uzticami un veiktspējīgi SUV automobiļi ar un bez pilnpiedziņas.

Vēl par jauno modeli zināms, ka speciāli tam izstrādāta jauna «dziļi» sarkana, metāliska krāsa, kas uz virsbūves tiek uzklāta īpašā procesā. Citu ziņu par jauno auto pagaidām nav. Tās noteikti sekos līdz ar Ženēvas auto šova atklāšanu 7.martā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu