Range Rover saimē būs ceturtais modelis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Šobrīd Jaguar Land Rover ietilpstošajam zīmolam Range Rover ir trīs modeļu saimes - flagmanis Range Rover, Range Rover Sport un Evoque. Pavisam drīz modeļu hierarhijā starp Evoque un Sport iekārtosies Velar, kurš cita starpā lūkos nočiept kādu potenciālo Porsche Macan pircēju.

Oriģinālais Range Rover tika laists tautās 1970.gadā. Gandrīz pusgadsimta garumā Range Rover saime ir tikusi pilnveidota, un šā gada 1.martā dienas gaismu ieraudzīs zīmola ceturtais modelis Velar.

Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns Velar dēvē par avangarda Range Rover. «Tas zīmolam paver jaunas glamūra, mūsdienīguma un elegances dimensijas. Range Rover Velar maina pilnīgi visu,» saka Makgoverns.

Līdzīgi kā citi Range Rover automobiļi, arī Velar tiks izstrādāts, ievērojot Land Rover un Range Rover filosofiju par spēju braukt jebkādos apstākļos.

Jāpiebilst, ka vārds Velar nav jaunums. Tas pirmo tika lietots jau sešdesmitajos gados, kad Land Rover testēja pirmos Range Rover prototipus jeb luksusa SUV klases aizmetņus. Tā kā inženieri vēlējās maskēt automobiļu patieso identitāti, nosaukums Velar šķita vispiemērotākais, jo latīņu valodā velare nozīmē slēpt, nerādīt.

Range Rover

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu