Logan MCV Stepway – jaunākais papildinājums Stepway sērijas auto saimē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stepway sērija, kas ir Dacia viens no lielākajiem veiksmes stāstiem, turpina izaugsmi ar nu jau ceturto modeli šajā saimē, un tas ir jaunais Logan MCV, kas seko modeļiem kā Sandero, Lodgy un Dokker.

Jaunajam Logan MCV Stepway piemīt muskuļota uzbūve, pārliecinošs raksturs, kas radīts, iedvesmojoties no krosroveru stila pasaules, un tas ir ļoti praktisks, ar plašu bagāžas telpu, turklāt par ārkārtīgi konkurētspējīgu cenu.

Jaunais Logan MCV Stepway ir apveltīts ar dāsnām proporcijām un mantojis Logan MCV galvenās kvalitātes:

  • iespaidīgi plašu salonu ar piecām atsevišķām vietām;

  • 573 litru bagāžas nodalījumu, kas šajā auto tirgus segmentā ir plašāko vidū.

Dizaina ziņā jaunais Logan MCV Stepway ir ieguvis modernu izskatu ar jaunu apgaismojuma signatūru, jaunu salona gaisotni un papildu mantu glabāšanas vietām, kā arī uzlabotas aprīkojuma specifikācijas.

Atšķirīgs stils

Ar spēcīgo ārieni, skatienu piesaistošām niansēm un lielajiem izmēriem, nav šaubu, jaunais Logan MCV Stepway pieder Stepway auto saimei.

Lai pastiprinātu izbraucamību, klīrenss jeb atstatums no zemes ir palielināts līdz 174 mm, kas ir par 50 mm augstāk salīdzinājumā ar Logan MCV, savukārt paaugstinātā šofera vieta nodrošina izcilu ceļa pārredzamību.

Jaunā Logan MCV Stepway priekšgalā ir divkrāsu buferis, kā arī matēta hroma aizsargplāksne un vieta miglas lukturiem. Jaunais modelis ir aprīkots ar Dacia jauno apgaismes signatūru, ar ko sabiedrība tika iepazīstināta pagājušajā gadā Parīzes autoizstādē un kas piešķir spēkratam absolūti mūsdienīgu izskatu. Priekšējie lukturi tagad ir aprīkoti ar LED dienasgaismām (DRL) četru taisnstūru veidolā. Ar šo jauno dizainu jaunā Logan MCV Stepway priekšgals izskatās manāmi platāks.

Priekšējais buferis ir pārveidots tā, lai radītu elegantu un vienlaikus atlētisku iespaidu. Līdzīgi citiem Stepway modeļiem, arī jaunā Logan MCV Stepway priekšējais režģis atspoguļo divkrāsu bufera melnos elementus, un hromētie taisnstūri ir kā noslēdzošais elements, kas pasvītro atšķirīgo stilu, tāpat kā Duster gadījumā.

Tajā pašā laikā, skatoties no sāniem, riteņu arkas un sliekšņi ir akcentēti ar ekskluzīvu apdari, kas uzsver šī modeļa drosmīgo, jaudīgo raksturu. Jaunais Logan MCV Stepway ir aprīkots arī ar tumša metāla durvju spoguļu turētājiem un Stepway dekoliem uz priekšējām durvīm, kā arī tumša metāla gareniskajiem jumta reliņiem.

Aizmugures lukturi ir iestrādāti melnā, savukārt Logan MCV Stepway divkrāsu buferis un matēta efekta hroma aizsargplāksne ir Dacia Stepway modeļu raksturīgās iezīmes.

Jaunais Logan MCV Stepway sākumā tiks piedāvāts divās krāsās – šīs markas leģendārajā azurīta zilā un ūdeļu brūnā krāsā – ar jauniem 16 collu Bayadere tumša metāla Flexwheel diskiem. Šī ir gudri veidota, ekonomiska un pievilcīga riteņu sistēma, kas ir pieskaņota komplektācijai.

Moderns salons ar līdz šim vēl nebijušu aprīkojumu

Jaunā Logan MCV Stepway salons ir kļuvis mūsdienīgāks un elegantāks, un šāda salona gaisotne pirms vairākiem mēnešiem tika ieviesta jaunā Sandero modelī. Šī elegance izpaužas matēta efekta hromētajos durvju rokturos un viduskonsoles un ventilatoru apdarē ar saskaņotas krāsas elementiem.

Jaunajam Logan MCV Stepway ir Dacia markas jaunā četru spieķu stūre ar skaņas signāltaures pogu vidū, ar speciālo samtaino apdari, kas ir gan izturīga lietošanā, gan patīkamu pēc izskata un pēc taustes. Stūres vadības rīki tagad ir labāk integrēti, līdz ar to patīkamāk un ērtāk lietojami braukšanas laikā. Stūres vidū zem Dacia logotipa redzams uzraksts «Stepway» zilā krāsā.

Logan MCV Stepway izvēlēto sēdekļu polsterējuma audums pirmo reizi iepazīts Sandero Stepway modelī. Sēdekļiem izmantots 3D audums labākām sajūtām un akcentētas nošuves. Kopumā šis auto rada vēl dinamiskāku iespaidu.

Plašāks aprīkojums lielākam komfortam

Jaunajam Logan MCV Stepway ir jauns aprīkojums, ar kādu Dacia modeļi sākti komplektēti 2016. gada nogalē. Tagad standarta aprīkojumā ietilpst aizmugures parkošanās sensori un palīgrīks braukšanas uzsākšanai slīpumā, bet atpakaļskata kamera pieejama atkarībā no versijas.

Automobiļa dizains veidots, vadoties pēc ikdienas lietošanas vajadzībām. Durvīs iebūvēto priekšējo un aizmugurējo logu slēdži ir tik parocīgi, kā vēl nekad agrāk. Lielākam komfortam – šoferi noteikti priecāsies par viena pieskāriena funkcijām un ievelkamu elkoņbalstu, kas iebūvēts sēdeklī. Modelis ir aprīkots ar viena pieskāriena virzienrādītājiem un apgaismotu cimdu nodalījumu, kas arī nav nemaz tik mazsvarīgi papildinājumi.

Papildus daudzajiem mantu glabāšanas nodalījumiem, kas ērti izvietoti salonā, aizmugures pasažieru ērtībām ierīkots griestu apgaismojums un 12V pieslēgvieta, lai pieslēgtu un uzlādētu pārnēsājamās ierīces.

Jauno Logan MCV Stepway varēs izvēlēties ar šādiem dzinējiem un transmisijām:

- Benzīna dzinējs

TCe 90 ar Stop & Start (S&S) sistēmu komplektācijā ar piecu pārnesumu manuālo ātrumkārbu (degvielas patēriņš kombinētā ciklā: 5,1 litri/100km / CO2 izmeši: 115g/km).

TCe 90 S&S, kas darbojas ar elektroniski pārvaldāmu piecu pārnesumu transmisiju Easy-R (degvielas patēriņš kombinētā ciklā: 5,1 litri/100km / CO2 izmeši: 114g/km).

- Dīzeļdzinējs:

dCi 90 S&S komplektācijā ar piecu pārnesumu manuālo ātrumkārbu (degvielas patēriņš kombinētā ciklā: 3,9 litri/100km / CO2 izmeši: 100g/km).

Atsevišķās valstīs paredzētajā laikā tirgū tiks laista LPG dzinēja versija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu