Pārdots Betmena motocikls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News

Britu izsoļu rīkotājs Prop Store veiksmīgi pārdevis tumsas bruņinieka Betmena motociklu BatPod, kurš redzams filmās The Dark Knight un The Dark Knight Rises

Jaunais motocikla īpašnieks par ieguvumu samaksājis 260 tūkstošus sterliņu mārciņu (298 tūkstoši eiro), lai gan sākotnēji braucamā novērtējums atbildis 60 - 80 tūkstošiem mārciņu, raksta Motor.ru.

Motocikla jaunais īpašnieks bez pirkuma saņēmis arī kinostudijas Warner Bros. sertifikātu, kurā apliecināts BatPod autentiskums. Jāpiebilst gan, ka BatPod pārdots bez akumulatora, tehniskajiem šķidrumiem, degvielas tvertnes un arī atsevišķiem vadības rīkiem. Tā ka saimniekam nāksies vēl nedaudz laiku un līdzekļus, lai BatPod izskatītos kā filmā.

Foto: Caters News

Motociklam ir speciāli konstruēta šasija un stikla šķiedras virsbūves paneļi. Braucamrīka priekšpusē atrodas šaujamieroču stobri, kas izgatavoti no kaučuka un plastmasas, bet virs labā roktura novietots lāzertēmēklis.

BatPod ir apgādāts ar Honda 4 cilindru 747 kubikcentimetru motoru.

Kopumā filmēšanas vajadzībām tika uzbūvēti seši šādi motocikli.

Foto: Caters News
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu