Arī Latvijā varētu notikt WRC posms (81)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Šonedēļ Rīgā notika tikšanās starp FIA WRC komisijas prezidentu Jarmo Mahonenu, pasaules autorallija čempionāta organizētājiem (NorthOne Sport) un autosporta funkcionāriem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas, lai apspriestu iespējas nākotnē rīkot WRC posmu Baltijas reģionā.

Kā vēsta RallyBuzz.com, FIA patlaban apsver iespēju mainīt pasaules rallija čempionāta posmu norises kārtību un Baltijas valstu mēroga rallija posms būtu pirmais šāda veida notikums WRC.

Rallija maršruts iekļautu visas četras minētās valstis, katrā valstī tiktu braukti vairāki ātrumposmi un to kopējais garums divkārt pārsniegtu pašreizējos 300 kilometrus, bet, ieskaitot pārbraucienus pa koplietošanas ceļiem, rallija maršruts kļūtu proporcionāli īsāks. Piemēram, ja šīs sezonas pirmajā posmā - Zviedrijas rallijā - sportistiem kopumā jāveic apmēram 2000 kilometru, tad Baltijas reģiona rallijā - tikai par 500 kilometriem vairāk.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu