Šaušalīga avārija Lemānā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien pēcpusdienā sākās un tieši pēc 24 stundām beigsies Lemānas izturības sacensības.

Tajās par vienu no favorītēm tiek uzskatīta Audi komanda, taču tās izredzes par trešdaļu saruka jau sacensību pirmajā stundā, kad avarēja viens no trim R18 TDI automobiļiem ar Alanu Maknišu pie stūres.

Mēģinot apdzīt priekšā braucošo Ferrari pa līkuma iekšmalu, Maknišs to aizskāra, zaudēja kontroli un pilnā ātrumā ietriecās no riepām veidotajā aizsargsienā. No auto visai maz palika pāri un daļa no tā pat detaļu veidā tika pārsviesta pāri aizsargsienai, taču par laimi cietušo šajā negadījumā nav. Lemānas sacensību oficiālajā mājas lapā pat tiek lietoti vārdi "brīnumainā kārtā tie palikuši neskarti".

Foto: Ekrānšāviņš

Var atzīmēt, ka īsi pirms plkst.23 pēc vietējā laika no sacensībām pēc sadursmes izstājās vēl viens Audi, kuru tobrīd pilotēja Maiks Rokenfellers. Līdz ar to visa uzmanība no četru gredzenu zīmola komandas garāžas tiek veltīta automobilim ar numuru 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu