Atskats uz čempionu ralliju Talsos (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

12. un 13. maijā Talsos un pilsētas apkārtnē valdīja īstena autosporta atmosfēra, jo, tāpat kā pēdējos gadus, šeit norisinājās par čempionu ralliju iesauktās sacensības, kas vienuviet pulcē vairāku valstu autorallija čempionus.

Šogad sacensībās par vienu no favorītiem pirms starta tika uzskatīts pasaules autorallija čempionāta Portugāles posma uzvarētājs Mads Ostbergs no Norvēģijas. Salūzusi ātrumkārba gan viņam liedza turpināt cīņu, tādēļ par vietu uz pjedestāla augstākā pakāpiena cīņa norisinājās pēdējo divu gadu čempiona Anda Neikšāna un Jāņa Vorobjova starpā.

Līdz pat pēdējam ātrumposmam šķita, ka par rallija Talsi 2012 uzvarētāju kļūs Andis Neikšāns ar stūrmani Pēteri Dzirkalu, taču pēdējais dops izvērtās patiesi dramatisks, jo LMT rallija komandas braucējs mazliet samazināja tempu, bet Vorobjovs ar stūrmani Guntaru Zicānu tieši otrādi - brauca, cik vien ātri iespējams. Un tas atmaksājās ar pirmo uzvaru Talsos šīs ekipāžas karjerā.

Plašāk par notikumiem rallija Talsi 2012 trasē un servisa zonā skaties zemāk raidījuma «Tavs auto» pievienotajā videostāstā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu