Avārija NASCAR pēdējā aplī «izsit» 25 dalībniekus (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

NASCAR - sacensības, kurās sportisti lielā ātrumā brauc pa ovālu trasi cieši viens otram blakus. Nevar teikt, ka NASCAR ir populārs autosporta veids Eiropas kontinentā, taču ik pa laikam no aizokeānijas (Savienotajām Valstīm) pa globālā tīmekļa kanāliem pienāk arī ievērības cienīgas vēstis.

Tā, piemēram, tagad ārvalstu medijos šā sporta veida sakarā rotē ziņas par pagājušajā nedēļas nogalē notikušajām sacensībām Taladegā.

Arī tur neiztika bez dažādiem incidentiem, kuru dēļ tiek pacelti dzeltenie karogi, bet interesantākie šajās sacīkstēs bija pēdējie divi apļi - to laikā sacensības tika atsāktas, sportisti iebrauca pēdējā aplī, tuvojās finišam, kad Tonijis Stjuarts (auto Nr.14) priekšpēdējā pagriezienā mazliet atlaida gāzi, lai aizmugurē braucošais viņu varētu iestumt, un sagriezās.

Tālāk jau sekoja ķēdes reakcija, kas būtiski neietekmēja tikai pirmajā pozīcijā braucošo Metu Kensetu, bet pārējiem braucējiem Taladegas posma iznākums krasi mainījās. 25 no viņiem tas beidzās ar izstāšanos.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu