Šūmahers atgriežas F1 (41)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Visu laiku panākumiem bagātākais F1 braucējs, septiņkārtējais čempions Mihaēls Šūmahers ir nolēmis atgriezties sacensību apritē. Jo ātrāk, jo labāk.

*Šī ir 1.aprīļa, joku dienas ziņa!*

44 gadus vecais vācietis, atsaucoties uz slaveno parunu, ka trīs lietas ir labas lietas, autoritatīvajam iknedēļas izdevumam Formel Eins atklājis nodomu trešo reizi ienākt F1. Pēc Šūmahera teiktā, ar priekšlikumu atgriezties F1 pie viņa vērsusies Red Bull komanda, kura neredz iespēju turpināt profesionālo sadarbību ar trīskārtējo čempionu Sebastjanu Fetelu.

Kartingi ir pārāk mazi un lēni, tādēļ Mihaēlu velk atpakaļ uz F1
Kartingi ir pārāk mazi un lēni, tādēļ Mihaēlu velk atpakaļ uz F1 Foto: AP/ScanPix

«Čempiona tituli ir jauka lieta, taču viņi nespēj sadzīvot ar Fetela egoismu un pārspīlēto dzīšanos pēc katra punkta. Red Bull komandas vadībai nav pieņemama nepaklausība un lieki riski, tādēļ tiek meklētas alternatīvas,» Formel Eins atklājis Šūmahers, norādot, ka komandas likstas tieši sakrīt ar viņa nebeidzamo vēlmi braukt F1.

«Es pabraucu ar moci, paspēlēju futbolu un pēc ilgāka laika atkal iesēdos kartingā, tomēr tas nav tas – F1 mani velk atpakaļ. Red Bull zvans bija tieši laikā, un

es nekavējoties piekritu komandu pārstāvēt, tiklīdz būs tāda iespēja.

Vadība paskatīsies, kā Fetels uzvedīsies nākamajos trīs posmos, un tad redzēsim. Ja Sebastjans problēmas nesagādās, tad sākšu no nākamās sezonas, ja būs atkal kāda šaize, tad jau 26.maijā redzēsiet mani uz starta Monako Lielās balvas izcīņā.»

Jau ziņots, ka 25 gadus vecajam Fetelam šī jebkurā gadījumā būs pēdējā sezona F1. Trīskārtējais čempions ir nolēmis vismaz uz kādu laiku novērsties no strespilnā sporta un nodarboties ar puķkopību.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu